Ganløse svømmeklub fejrer i år 50 års jubilæum


2022 sæsonen er nu slut, tak for denne sæson

Referat fra ordinær generalforsamling er nu tilgængeligt her


                                                         STØT GANLØSE SVØMMEKLUB hver gang du tanker


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Ganløse Svømmeklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.  

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Ganløse Svømmeklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emina Gvozdar på 29708591 eller m_emina7@hotmail.com. 

 

 


Dette års folder kan du læse her (klik på billedet):

Folder 2022

Vi glæder os til at fejre klubbens jubilæum i år sammen med jer søndag d.29. maj kl.10-15. Mere information om jubilæumsfejringen følger her på hjemmesiden.

Ønsker du at blive medlem i klubben?

For at kunne tilmelde dig et af vores hold, skal du oprette en profil. Klik på det hold som du gerne vil tilmeldes. Klik på Opret profil. Bemærk, at hvis du opretter profil for et barn, er det barnets oplysninger som du skal indtaste. Når du har oprettet din profil, kan du tilmelde dig holdet.

Vær opmærksom på at du skal bruge dit dankort for at kunne tilmelde dig et hold, da tilmelding først er gældende når du har betalt.

- Velkommen til!

 

Klubben mangler frivillige til mindre opgaver