Vi er i gang og fra på torsdag d. 6. maj er det for alle!

Alle vores børnehold er startet mandag d. 3. maj (også dem med forældre i vandet og Coronapas er IKKE et krav her)

Alle andre hold starter på torsdag d. 6. maj. Dog SKAL Coronapas/test forevises af alle der er ældre end 17 år

 

Tilmeldingen er åben

Vi har glædet os rigtig længe til at kunne åbne for tilmeldingen. Vi har brugt vinteren på at tilpasse holdene og programmet og er nu klar til at byde jer alle velkommen i vandet fra mandag d. 3. maj.

Vi underviser igen i år efter vores fantastiske koncept med fokus på tryghed og læring gennem leg mens vi besøger et af de spændende temaer. Vi lægger ud med at besøge Australien, hvor vi har fokus på livredning og strandsikkerhed.

Tilmeld dig selv eller dit barn allerede nu og være med fra starten.

OBS! Der er ved at være fyldt op på nogle hold. Oplever du at blive tilbudt venteliste, så skriv dig på alligevel. Så gør vi alt for at få plads til dig, enten på det aktuelle hold eller finder et alternativ til dig.

Tilmelding og info vedr. COVID-19

Vores hverdag er jo desværre stadig præget af Covid-19 restriktioner. I svømmeklubbens bestyrelse har vi forsøgt at tage højde for det, både i forhold til alle gældende forholdsregler, men vi er også klar over at man vil spørge til hvad der sker med mit kontingent, såfremt vi bliver tvunget til at lukke ned, eller sæsonens længde bliver ændret.

Skulle vi blive ramt af denne omstændighed, har klubbens bestyrelse bestemt at ens kontingent bliver tilbagebetalt forholdsmæssigt, i forhold til det antal undervisningslektioner der mistes.

Er der hold med for få tilmeldinger, kan vi være nødsaget til at lukke holdet. Her vil man blive tilbudt en plads på et tilsvarende hold eller man kan få sit kontingent tilbage. Vi vil dog bestræbe os på at undgå denne situation. 

Vi håber at alle klubbens medlemmer udviser forståelse for dette, og håber på en fantastisk sæson i Ganløse Svømmeklub.

Årets program
Ganløse svømmeklub tilbyder svømning for livet, vi har derfor hold for alle aldre. Har du ikke modtaget vores program, kan du læse den her:


 

Klubbens lukkedage og andre vigtige datoer kan ses i kalenderen, i menuen INFO.